Enter your keyword

Lommel Trail - Center Parcs De Vossemeren

Genieten van jong tot oud

In het weekend van 18-19-20 november 2016 vindt de Lommel Trail plaats bij Center Parcs De Vossemeren.

Dankzij hoofdsponsor Center Parcs de Vossemeren is het mogelijk een geheel verzorgd weekend te ervaren. Center Parcs De Vossemeren heeft hiervoor een heel aantrekkelijk arrangement opgesteld. Een 6-persoons Comfort Cottage is voor het weekend van 18-19-20 november al beschikbaar voor €385 (brochure prijs € 419). De reserveringskosten voor het Lommel Trail arrangement zijn gratis ( Normale prijs €29.50 )

Gasten die van het arrangement van Center Parcs De Vossemeren gebruik maken ontvangen bij boeking twee vouchers.

Alle gasten ontvangen deze vouchers in de ontvangst envelop die klaarligt bij aankomst op het park. 

Elke voucher geeft recht op deelname aan één van de Trail afstanden. Op vrijdag middag 18 of zaterdag ochtend 19 november voor de start van de trail kunnen de vouchers worden ingewisseld voor een trail afstand naar keuze. Zo kunnen alle gasten nog op het laatste moment kiezen voor een passende Trail afstand. 

Deelname van onze kleine lopers aan de Kidstrail is dankzij onze hoofdsponsor Center Parcs De Vossemeren gratis. De kinderen kunnen zich ook vrijdag middag 18 november of zaterdag ochtend 19 november aanmelden voor deelname aan de Kidstrail.

Bijboeken van extra startbewijzen is mogelijk via de site onder “inschrijven”.

Boek voordelig een gezellig weekend in een luxe cottage of hotel en maak gebruik van alle faciliteiten op het park. Kortom een gezellig en sportief weekend samen met het gezin, met vrienden of vereniging.

Bij aankomst ontvangt u een Goodybag in de Cottage met hierin een aantal leuke items zoals een flesje Lommelbier. Lokaal in Lommel gebrouwen!  Op zondag bezoek aan Lommel centrum met hoogtepunten als het Glazen Huis waarbij kinderen een kerstbal kunnen blazen.